KlinQ!

Här kan ni se lite för & efter bilder .. 

BOKA TID!

CryoPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar. CryoPen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.

OMRÅDEN SOM CRYOPEN BEHANDLAR:

Leverfläckar

 • Pigmenteringar
 • Vårtor
 • Fibrom
 • Hemangiom
 • Sebboroiska Keratoser
 • Större milier

Om det är födelsemärken du vill ta bort är det viktigt att du först fått dem bedömda av en läkare. Vi behandlar godartade pigmenteringar och har ingen möjlighet till provtagning.

Hos KlinQ kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinerna i denna behandling är FDA-godkända, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

CryoPen är en snabb och effektiv behandling som fryser området som ska behandlas.

RESULTAT MED CRYOPEN;

Resultatet efter behandling med CryoPen är individuellt.

För en del räcker en behandling medan en del kräver fler för att uppnå bästa möjliga resultat. Önskat resultat varierar beroende på vilket område som behandlas och utgångsläget. Boka gärna en konsultation för en personlig rekommendation kring behandlingsupplägg med CryoPen.

VAD HÄNDER EFTER EN BEHANDLING?

Efter en behandling med CryoPen kommer det inom några dagar bildas en sårskorpa. När sårskorpan trillar av, inom 1-2 veckor, kommer ny hud framträda. Beroende på område kan en ny sårskorpa bildas, och successivt trilla av. Under denna process är det viktigt att undvika direkt solljus och gärna använda plåster som skydd. Inom 2-6 veckor borde det vara helt läkt.

GÖR DET ONT?
En stickande känsla kan upplevas under behandling. I vissa fall kan blåsbildning uppstå. Beroende på vilket område som behandlas kan det kännas olika beroende på underliggande nervförsörjning.

KOMPLIKATIONER:

 • Svullnad och rodnad (vanligt)
 • Blåsbildning
 • De-pigmentering av färgad och mörk hudton
 • Domningar (ovanligt)
 • Återfall av hudförändringar

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med CryoPen är viktigt för att nå ett bra resultat. För bästa resultat vill vi därför träffa dig för en kostnadsfri konsultation inför en behandling med CryoPen. Då kommer våra certifierade klinikterapeuter ge dig en rekommendation på antal behandlingstillfällen och vad som går att göra med CryoPen. Dessutom kan du få rekommendationer på hudvårdsprodukter och andra behandlingar som kan passa i kombination med CryoPen för att nå ett optimalt resultat.